Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus
Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus
Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus

Talen

bijles nederlands in amsterdam

Bijles Nederlands en andere talen

Bijles Nederlands nodig? Niet iedereen heeft een talenknobbel maar wel elke middelbare scholier komt in meer of mindere mate verplicht in aanraking met taalonderwijs (Nederlands) en een verplichte tweede vreemde taal. Als uw zoon of dochter daar bovenop ook nog eens onderwijs krijgt in de klassieke talen Grieks en Latijn dan is een bijlesdocent vaak geen overbodige luxe. De bijlesdocenten van Studeum hebben ieder een eigen specialisatie, van studenten aan de docentenopleiding Engels tot studenten met Frans of Duits als moedertaal.

Nederlands

Een goede basiskennis van de Nederlandse taal is een vereiste voor een goede opleiding. Echter als u merkt dat uw zoon of dochter niet mee kan komen met de rest van de klas, een stuk basiskennis mist of wellicht Nederlands niet als moedertaal heeft meegekregen dan is bijles Nederlands wellicht een uitkomst. Als uw zoon of dochter problemen heeft met Nederlands is het vaak moeilijk om dit tijdens de reguliere lessen in te halen. De klas gaat verder met de stof en er is geen aandacht meer voor achterblijvers. Bijles Nederlands van Studeum helpt omdat onze bijlesdocenten de tijd kunnen nemen om de problemen bij de kern aan te pakken en ervoor te zorgen dat ze snel tot het verleden behoren.

Tweede vreemde taal

Een tweede en wellicht derde vreemde taal in het pakket is wellicht noodzakelijk voor het beroep wat uw zoon of dochter voor ogen heeft, niet iedere student leert deze talen even makkelijk. Alhoewel we constant Engels om ons heen horen op televisie of op de computer is het foutloos schrijven en spreken van Engels allesbehalve vanzelfsprekend. Duits en Frans komen al minder voor in ons dagelijks leven en zullen buiten het klaslokaal wellicht helemaal niet voorkomen op uw televisie of computer. De bijlesdocenten van Studeum kunnen uw zoon of dochter niet alleen de spelling en grammatica regels helder en overzichtelijk uitleggen ze kunnen ook zorgen voor een verbeterde spreek en luistervaardigheid. Een verplicht onderdeel van elke tweede en derde vreemde taal op het middelbaar onderwijs.

Klassieke talen

Grieks en Latijn zijn verplichte kost voor elke Gymnasium leerling, echter niet elke leerling zou vrijwillig voor dit taalonderwijs gekozen hebben en bijles Grieks of bijles Latijn helpt vaak enorm. Het leren ontleden van teksten en het aanleren van de benodigde woordenschat kunnen een obstakel vormen voor uw zoon of dochter. Een bijlesdocent die weet wat het is om deze talen te studeren en weet welke methoden de beste resultaten opleveren kan dan uitkomst bieden. De bijlesdocenten van Studeum kan u in dit geval voor vele uren frustratie behoeden.

Wil jij bijles in talen? Maak nu een afspraak!