Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus
Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus
Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus

Werkgebieden

Bijles en huiswerkbegeleiding aan middelbare scholieren wordt voornamelijk gegeven in de regio Amsterdam en in de regio Zaandam. In deze regio wonen al onze bijlesdocenten en kunnen we over het algemeen zonder reiskosten bij u thuis bijles of huiswerkbegeleiding geven. Niet alleen kunnen onze bijlesdocenten gemakkelijk uw huisadres bezoeken, vaak zijn ze ook bekend met het lokale onderwijs en onderwijsmethoden. Het komt veelvuldig voor dat de bijlesdocent op dezelfde middelbare school heeft gezeten als uw zoon of dochter. De kwaliteit van de bijlesdocent staat bij Studeum echter altijd voorop, dat wil zeggen dat we nooit een bijlesdocent zullen selecteren op een korte reisafstand alleen. Mocht u buiten de werkgebieden Amsterdam / Zaandam wonen en toch gebruik willen maken van de diensten van Studeum dan kunt u altijd een beroep op ons doen. We zullen dan proberen een bijlesdocent te vinden in de regio waar u woont.

Bijles in de regio Amsterdam

De bijlesdocenten van Studeum komen in alle stadsdelen van Amsterdam om uw zoon of dochter te voorzien van bijlessen en huiswerkbegeleiding. Leven en leren in onze hoofdstad kan druk, spannend en uitdagend zijn maar soms heeft uw zoon of dochter rust en persoonlijke aandacht nodig om verder te komen. Deze aandacht kunnen de bijlesdocenten van Studeum bieden, gewoon thuis bij u aan de keukentafel. De bijlesdocenten van Studeum wonen, werken en leven zelf in Amsterdam en kennen de uitdagingen die bij het leven in onze hoofdstad horen.

Bijles in de regio Zaandam

In Zaandam en omliggende dorpen zoals Assendelft, Wormerveer, Oostzaan, Zaandijk, Koog aan de zaan en Westzaan geven ondanks de nabijheid van Amsterdam al snel een landelijk gevoel. Een ideale combinatie om te wonen, te werken en te leven natuurlijk. Echter de afwezigheid van een goede aanbieder van bijles en huiswerkbegeleiding aan huis is ook Studeum niet ontgaan. Vandaar dat Studeum een groot bestand aan bijlesdocenten in deze regio heeft. Veelal studeren ze zelf in Amsterdam maar wonen in Zaandam, Assendelft, Wormerveer, Oostzaan, Zaandijk, Koog aan de Zaan of Westzaan. Op deze manier kunnen we u een breed scala een bijlessen aanbieden zonder hiervoor naar Amsterdam af te hoeven reizen. De bijlesdocenten van Studeum kennen uw dorp of stad en komen bij u thuis.

Meer informatie over bijles en huiswerkbegeleiding in de regio’s Amsterdam en Zaandam lees je hier:

Amsterdam Zaandam