Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus
Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus
Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus

Tarieven

Studeum biedt kwalitatief hoogwaardige bijlessen en huiswerkbegeleiding tegen betaalbare tarieven. Mocht u bijlessen of huiswerkbegeleiding af willen nemen van Studeum dan kunt u kiezen uit een van de volgende paketten:

studiecoach-amsterdam-studeum-tarief-8Pakket A is voornamelijk geschikt voor leerlingen die lichte begeleiding nodig hebben bij een specifiek vak. Deze begeleiding kan langere tijd doorlopen doordat het aantal contacturen niet heel hoog is.
studiecoach-amsterdam-studeum-tarief-6Pakket B is voornamelijk geschikt voor leerlingen die problemen ondervinden bij een of meer vakken of die leerlingen die naast problemen bij een bepaald vak ook behoefte hebben aan studiebegeleiding.
huiswerkbegeleiding-amsterdam-studeum-tarief-4Pakket C is voornamelijk geschikt voor leerlingen die korte tijd intensieve begeleiding nodig hebben wegens een acute situatie op school of over een langere periode lessen hebben gemist wegens ziekte of afwezigheid.
bijles-amsterdam-studeum-tarief-2Pakket D is voornamelijk geschikt voor leerlingen die korte tijd intensieve begeleiding nodig hebben wegens een acute situatie op school of over een langere periode lessen hebben gemist wegens ziekte of afwezigheid.

Bijles per maand

Bij Studeum zit u niet vast aan een opzegtermijn mocht u geen behoefte meer hebben aan onze diensten. U kunt per maand aangeven of u bijlessen wilt blijven volgen. U zit dus nooit vast aan een jaar of halfjaar bijlessen. Ook kunt u per maand het aantal uren bijles naar boven of naar beneden bijstellen. Mocht u uren overhouden dan kunt u deze eenmalig meenemen naar de volgende maand. De betaling van het pakket uren dat u gekozen heeft geschiedt vooraf per automatische incasso.

Kwaliteitsgarantie

Bij Studeum geloven wij sterk in de kwaliteiten van onze leerlingen en van onze docenten. Door de juiste kwaliteiten samen te brengen profiteren onze leerlingen optimaal. Onze belofte aan u is dan ook simpel, wij leveren de docent die het beste bij uw situatie past in het comfort van uw eigen huis op een tijd dat het u schikt. Op deze manier is het voor ons mogelijk om de kwaliteitsgarantie te bewaken zodat u binnen afzienbare tijd op het gewenste niveau kan komen en kan blijven.

Meer informatie over bijles en huiswerkbegeleiding bij Studeum? Vraag het Studeum informatiepakket aan of maak vrijblijvend een afspraak met onze studieadviseur.

Ik wil een informatiepakket Ik wil een afspraak met de studieadviseur