Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus
Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus
Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus

Onze docenten

studiecoach amsterdam

Studicoach Amsterdam gezocht met kwaliteit als norm

Studiecoach Amsterdam nodig? Bij Studeum vinden wij het belangrijk om te erkennen dat onze leerlingen kwaliteiten bezitten en dat ze leren deze kwaliteiten optimaal te gebruiken. Soms is daarvoor hulp nodig in de vorm van bijlessen of huiswerkbegeleiding. Bij Studeum maken wij er een punt van om alleen de beste docenten aan te nemen. Vrijwel al onze docenten zijn zelf ook nog student en weten wat het is om soms hulp nodig te hebben. Deze docenten hebben allemaal minimaal een propedeuse behaald en hebben zich bewezen in hun eigen vakgebied. Tijdens een uitgebreide sollicitatieprocedure hebben ze laten zien niet alleen expert te zijn in hun vakgebied maar ook te beschikken over uitstekende didactische vaardigheden om studiecoach Amsterdam te worden. Al onze bijlesdocenten wonen in Amsterdam of de regio Zaandam en wonen dus nooit ver bij u vandaan.

Meer dan een bijbaan

De bijlesdocenten van Studeum zien het geven van bijlessen vaak als veel meer dan slechts een bijbaan. Een van onze meest ervaren bijlesdocenten Leonie Forsman uit Assendelft zegt er het volgende over:

” Het meest prettige aan het geven van bijles is dat er geen sprake is van eenrichtingsverkeer zoals voor de klas. Door interactief samen te werken aan een beter begrip van de materie gaan leerlingen zelf de volgende stappen tot een oplossing inzien. Echter de grootste voldoening voor zowel leerling als docent blijft toch altijd het omhoog zien gaan van de cijfers. Dat is waar we het uiteindelijk, samen, voor doen. “

Michael van Rhee uit Zaandam is bijlesdocent Wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Hij stelt:

” Ik vind het erg leuk om bijles te geven. Het geeft veel voldoening om een leerling stappen te zien maken onder jouw begeleiding en bovendien ben je vrij om je eigen afspraken te maken. Daardoor is het goed te combineren met een studie of andere bezigheden. “

Eerlijk salaris

Net als wij verwacht u als klant expertise van onze docenten. Expertise moet beloond worden en daarom betalen wij onze docenten een eerlijk salaris dat boven het marktgemiddelde ligt.

Werken bij Studeum

Ben jij HBO of WO student in regio Amsterdam of Zaandam en op zoek naar een uitdagende bijbaan? Kom als huiswerkbegeleider bij Studeum werken en solliciteer direct!

Ik wil een afspraak met de studiecoach