Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus
Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus
Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus

Over Studeum

huiswerkbegeleiding amsterdam

Huiswerkbegeleiding: kwaliteit boven alles

Hier bij Studeum geloven we in kwaliteit. De kwaliteiten die onze leerlingen bezitten, de kwaliteit van onze werknemers en de kwaliteit van onze dienstverlening. Dit merkt u vanaf het eerste contact. Zo komt een van onze adviseurs kosteloos bij u thuis langs op een tijd dat het u schikt voor een intakegesprek. Tijdens een intake gesprek worden uw wensen en verwachtingen besproken en kijkt onze adviseur onder andere naar schoolresultaten, niveau en studieomgeving. Aan de hand van dit intakegesprek kijken we welk van onze medewerkers het meest geschikt is om uw zoon of dochter bijles of huiswerkbegeleiding te geven. Deze medewerkers worden door ons met de grootste zorg ingezet. Na een selectieproces nemen wij alleen de beste HBO en WO studenten aan die zich in hun opleiding of werk uitgebreid bewezen hebben. Uiteindelijk is de belangrijkste kwaliteit waar wij bij Studeum in geloven de kwaliteit van onze leerlingen. Kwaliteiten die ze al bezitten en kunnen benutten en kwaliteiten die extra ondersteuning nodig hebben om volledig benut te worden. Bij Studeum helpen we graag hierbij!

Hulp voor de leerling én de ouders

Bij Studeum weten we als geen ander dat het behalen van goede resultaten op school voor zowel de ouders als de leerling een bron van grote zorg kan zijn. Bijles of huiswerkbegeleiding van Studeum kan deze zorg wegnemen bij zowel de leerling als bij de ouders. De leerling krijgt les in de vertrouwde omgeving van de eigen woning. De lessen worden gegeven door een persoon die specifieke vakkennis heeft en dat op een heldere en gestructureerde manier uit kan leggen. Hierdoor kunnen ouders zich richten op hun eigen werkzaamheden en worden stressvolle situaties met de eigen zoon of dochter voorkomen. Ouders zijn geen schaarse uren kwijt aan het geven van bijlessen of het controleren en verbeteren van huiswerk maar kunnen met een gerust hart de vorderingen volgen.

Bijles en huiswerkbegeleiding

Tijdens het studieadviesgesprek dat u voert met onze studieadviseur zal besloten worden of er het meest behoefte is aan bijles of huiswerkbegeleiding van Studeum. Mocht blijken dat u het meest baat heeft bij bijlessen dan krijgt u een bijlesdocent met actuele kennis van dit bepaalde vak en uiteraard goede didactische vaardigheden. De lessen zullen zich dan richten op het bijleren van nog niet aanwezige basiskennis, het samen maken van huiswerk en het voorbereiden op toetsen en examens. Mocht er meer behoefte zijn aan huiswerkbegeleiding dan zal de docent zich richten op het aanleren van algemene studievaardigheden. Denk hierbij aan het leren priotoriseren van taken, het effectief bijhouden van een agenda en het opstellen van een studieschema. Lees hier meer over bijles en huiswerkbegeleiding van Studeum in Amsterdam en Zaandam.

Onze docenten

Bij Studeum maken we alleen gebruik van bijlesdocenten met bewezen vakspecifieke kennis en uitstekende didactische vaardigheden. Zo verlangen we van al onze bijlesdocenten dat ze minimaal hun propedeuse in een relevant gebied op HBO of WO niveau afgerond hebben. Daarnaast wonen al onze bijlesdocenten in Amsterdam of in de regio Zaandam. Omdat wij bij Studeum zo trots zijn op onze excellente werknemers, vinden wij het belangrijk dat de studenten een salaris krijgen dat in verhouding staat tot hun uitmuntende prestaties.

Contact

Mocht u nog vragen hebben over het volgen van bijlessen of huiswerkbegeleiding bij Studeum neem dan vooral contact op met ons via email of het contactformulier. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Werken bij Studeum

Zoek je een uitdagende bijbaan die je naast voldoening ook nog eens een prima salaris geeft, dan ben je bij Studeum aan het juiste adres. We zoeken met regelmaat nieuwe bijlesdocenten, vereiste is wel dat je minimaal je HBO of WO propedeuse hebt en over uitstekende didactische en sociale vaardigheden beschikt. Solliciteer direct of vraag het informatiepakket aan.

Meer informatie over Studeum lees je hier:

Bijles en huiswerkhulp Onze docenten Contact Werken bij Studeum