Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus
Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus
Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus

Opleidingsniveau

Of uw zoon of dochter nu net in het eerste jaar van het VMBO zit, het laatste examenjaar van het VWO of ergens daartussenin de bijlesdocenten van Studeum kunnen uw zoon of dochter helpen wanneer dat nodig blijkt te zijn. Elk niveau van de middelbare school kent zijn eigen uitdagingen, zo kampt iemand die net in het eerste jaar zit vaak met heel andere problemen dan een eindexamenkandidaat. De bijlesdocenten van Studeum zijn niet alleen geselecteerd op hun uitmuntende vakkennis maar hebben stuk voor stuk ook uitstekende didactische en sociale vaardigheden. Dit zorgt ervoor dat ze zich aan kunnen passen aan de wensen en uitdagingen van elke individuele Student om zo optimaal te kunnen presteren.

VMBO

Het Voorbereidend Middelbaar Beroeps Onderwijs kent (zoals de naam al zegt) een aantal sectoren die de leerlingen voorbereiden op een opleiding aan het MBO (Middelbaar Beroeps Onderwijs) en uiteindelijk een baan in deze sector. Na een tweejarige onderbouw periode kiezen leerlingen een sector die ze aanspreekt en waarover ze graag meer willen leren. Echter als blijkt dat bepaalde vakken je niet zo goed liggen of dat je bepaalde basisstof mist dan kan het behalen van je diploma en werken in de sector die uw zoon of dochter zo leuk vindt soms wel heel ver weg lijken. De bijlesdocenten van Studeum kunnen u helpen met bijles en huiswerkbegeleiding, daar waar nodig leren we uw zoon of dochter om te plannen en organiseren zodat ze uiteindelijk zelfstandig de opleiding af kunnen maken.

HAVO

Leerlingen aan het Hoger Algemeen Vormend Onderwijs bereiden zich voor op een studie aan het HBO (Hoger Beroeps Onderwijs) en blijken daar vaak de schakel tussen de praktijk en de theorie. Ze zijn onmisbare krachten in welke organisatie dan ook en kunnen op zeer verschillende niveaus acteren.
Leerlingen kiezen na een driejarige onderbouw periode een profiel dat aansluit bij een gewenste sector waar de leerling later zou willen studeren en werken. Echter als de cijfers het laten afweten bijvoorbeeld doordat het maken van huiswerk lastig voor uw zoon of dochter is of omdat hij of zij bij bepaalde vakken gewoon echt niet mee kunt komen dan kunnen de gevolgen hiervan nogal groot zijn. Die studie aan het HBO is opeens van de baan en wellicht de droombaan ook. De bijlesdocenten van Studeum kunnen je hierbij helpen, onze docenten weten wat het is om hard te werken en niet de gewenste resultaten te behalen of om het overzicht over je huiswerk te verliezen. Bijlessen of Huiswerkbegeleiding kan helpen om de studie weer op de rails te krijgen.

VWO

Het Voorbereidend Wetenschappelijk Onderwijs stoomt leerlingen klaar voor een studie op Wetenschappelijk Onderwijs niveau. De VWO leerlingen die onderverdeeld zijn in het Atheneum en het Gymnasium kunnen na de onderbouw kiezen uit dezelfde profielen als de HAVO leerlingen. VWO leerlingen die op bepaalde gebieden niet mee kunnen komen of door het vele werk niet meer toekomen aan al hun taken lopen het risico om teruggeplaatst te worden naar het HAVO. De bijlesdocenten van Studeum kunnen helpen door uw zoon of dochter prioriteiten in de werkzaamheden te leren stellen. Daarnaast kunnen ze bijlessen geven voor vakken waar ze zelf veel vanaf weten, vaak volgen onze bijlesdocenten een studie die aansluit bij de vakken die uw zoon of dochter moeilijk vindt.

MBO

De meeste bijlessen en huiswerkbegeleiding die worden gegeven door Studeum zijn bestemd voor middelbare scholieren. Echter we merkten dat er een grote groep studenten in het Middelbaar Beroeps Onderwijs is dat behoefte heeft aan begeleiding. Bij Studeum ben je dan aan het juiste adres. Bij Studeum weten we dat studenten in het MBO graag hard werken om zich optimaal voor te bereiden op hun toekomstig beroep. Echter verplichte examenvakken zoals, Engels, Nederlands en rekenen kunnen voor problemen zorgen. Bij Studeum hebben we bijlesdocenten die op de hoogte zijn van de exameneisen in het MBO en je hier uitstekend op kunnen voorbereiden.

Meer informatie over de verschillende opleidingsniveaus lees je hier:

VMBO HAVO VWO MBO