Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus
Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus
Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus

VWO

bijles VWO in amsterdam

Bijles VWO in Amsterdam en Zaandam

Bijles VWO nodig in Amsterdam of Zaandam? De top van het middelbaar onderwijs gaat naar het VWO, Gymnasium of Atheneum en bereid zich hier voor op een studie aan het Wetenschappelijk Onderwijs. Aan de hand van het gekozen profiel (na de drie jarige onderbouw) wordt al een voorselectie gemaakt voor de WO studie. Studenten aan het VWO onderscheiden zich door excellente analytische, onderzoeks, taalkundige en leiderschapskwaliteiten.

Bijles op het VWO

Toegang krijgen tot het Atheneum of het Gymnasium met haar klassieke talen is natuurlijk geweldig. Maar wat zelfs de slimste leerlingen zullen niet direct alle vakken onder de knie krijgen. Bijles van een van de bijlesdocenten van Studeum kan je helpen als blijkt dat je bij sommige vakken gewoonweg niet snel genoeg mee kunt komen, een opgelopen achterstand moeilijk blijkt in te halen of wanneer de school onvoldoende ondersteuning biedt. Bijlesdocenten van Studeum zijn veelal bekend met het onderwijs dat op het VWO wordt aangeboden en weten welke methoden effectief zijn om snel resultaat te behalen.

Huiswerkbegeleiding op het VWO

Naast bijles op het VWO kan een ander obstakel de hoeveelheid huiswerk en voorbereiding op toetsen zijn. Op het VWO wordt er een zeer zelfstandige werkhouding van de leerlingen verwacht die niet iedereen zich meteen eigen kan maken. De bijlesdocenten van Studeum weten orde te scheppen in de soms enorme hoeveelheid huiswerk en voorbereidingen. Ze stellen prioriteiten aan de hand van de meest acute problemen en leren uw zoon of dochter om werkzaamheden en voorbereidingen per week of maand te plannen. Daarnaast is de bijlesdocent beschikbaar om de planning acheraf te bespreken en uw zoon of dochter bij te staan bij huiswerk en proefwerkvoorbereidingen. Zo kan er optimaal geleerd worden zonder al te veel stress en onrust. Bijles VWO kan dus goed helpen! Klik op onderstaande buttons voor meer informatie of een afspraak.

Ik wil graag een afspraak met de studieadviseur! Ik wil meer informatie over de vakken!