Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus
Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus
Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus

VMBO

bijles vmbo amsterdam

Bijles VMBO nodig?

Bijles VMBO nodig in Amsterdam of Zaandam? Ongeveer 60% van alle middelbare scholieren in Nederland gaat naar het VMBO om zich voor te bereiden op hun toekomstig beroep. Deze leerlingen zijn verdeeld over vier niveaus te weten Basis, Kader, Gemengd en Theoretisch. Deze niveaus geven op hun beurt dan weer toegang tot de diverse niveaus van het MBO.

Bijles voor het VMBO in Amsterdam en Zaandam

Studeum geeft bijlessen aan leerlingen op het VMBO voor zeer uiteenlopende redenen. Zo zijn er leerlingen die bepaalde vakken op de basisschool al moeilijk vonden. Als er dan op de middelbare school nog steeds onvoldoendes behaald worden dan is het wellicht tijd voor hulp van een bijlesdocent van Studeum. Ook komt het voor dat de verandering van omgeving (basisschool naar middelbaar onderwijs) kan zorgen voor slechtere prestaties. Daarnaast zijn er leerlingen die graag een niveau hoger willen behalen en bij bepaalde vakken bijlessen kunnen gebruiken. Voor al deze redenen is het mogelijk om een bijlesdocent van Studeum te vragen om bijles te geven, voor sommige leerlingen is dit voor een korte periode andere leerlingen hebben wat langer hulp nodig. De bijlesdocenten van Studeum zijn hoog opgeleid en hebben uitstekende didactische vaardigheden. Dit zorgt ervoor dat ze de vakken die voor problemen zorgen zeer duidelijk uit kunnen leggen, eventueel met extra oefenmateriaal of toetsen. Bijles VMBO voor leerlingen in Amsterdam wordt gegeven door de beste bijlesdocenten!

Huiswerkbegeleiding op het VMBO

Naast bijlessen van Studeum is het ook mogelijk om huiswerkbegeleiding te krijgen van een van onze bijlesdocenten. Leerlingen op het VMBO zijn voor een groot gedeelte met een praktische voorbereiding op hun toekomstig beroep bezig. Echter het theoretische gedeelte van het VMBO is ministens net zo belangrijk. Het kan voorkomen dat het inplannen en uitvoeren van taken en huiswerk een probleem vormt. De docenten van Studeum zijn dan uitstekend in staat om de koppeling tussen theorie en praktijk te maken. De bijlesdocenten van Studeum leren uw zoon of dochter om huiswerk en taken op tijd te plannen en uit te voeren en zich op de juiste manier voor te bereiden op overhoringen en proefwerken. Daar waar nodig wordt het huiswerk samen gemaakt en nagekeken.

Ik wil graag een afspraak met de studieadviseur! Ik wil meer informatie over de vakken!