Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus
Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus
Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus

Sociale vakken

bijles sociale vakken

Bijles sociale vakken

Bijles sociale vakken nodig in Amsterdam of Zaandam? De sociale vakken Maatschappijleer, Economie, Geschiedenis en Aardrijkskunde (ook wel MEGA vakken genoemd) zijn nauw met elkaar verbonden. Zo heeft Aardrijkskunde bijvoorbeeld directe verbanden met het vak Economie, denk maar eens aan omgevingsfactoren die de productie van een bepaald product mogelijk of juist onmogelijk maken. De bijlesdocenten kennen deze verbanden en kunnen ze helder en duidelijk uitleggen, daarnaast zijn veel van de bijlesdocenten van Studeum expert op bepaalde gebieden doordat ze dagelijks bezig zijn met deze vakken in hun studie of beroep.

Maatschappijleer

Het vak Maatschappijleer kenmerkt zich door de directe link naar de belevingswereld van de leerling. Veel van de stof die behandeld wordt tijdens het vak maatschappijleer kan de leerling in het dagelijks leven zelf direct ervaren. Echter komen er ook onderwerpen die minder tot de verbeelding spreken aan bod, denk aan politieke besluitvorming of staatsinrichting. De bijlesdocenten van Studeum hebben zelf het vak Maatschappijleer gehad op het voortgezet onderwijs en zijn ermee doorgegaan in hun vervolgstudie.

Economie

De Economie komt als onderwerp regelmatig voorbij op het nieuws of in de krant. Om later goed te kunnen functioneren is de basiskennis van Economie van groot belang. Daarnaast vormt het een groot onderdeel van bepaalde studies aan het MBO, HBO of Universiteit. Bijles sociale vakken van Studeum kan hierbij goed helpen. Heeft uw zoon of dochter problemen met het toepassen van begrippen als: schaarste, bestedingen, produceren, exporteren of welvaart? Dan is het wellicht tijd om contact op te nemen met Studeum voor bijlessen Economie. De bijlesdocenten Economie van Studeum kennen de stof van binnen en van buiten en kunnen deze op een begrijpelijke wijze uitleggen. Daarnaast kunnen ze uw zoon of dochter begeleiden met het maken van huiswerk of het voorbereiden op toetsen en examens. Op die manier is het niet nodig dat het vak Economie een goed eindresultaat in de weg staat.

Geschiedenis

Wie zijn geschiedenis niet kent, is gedoemd hem te herhalen” is een bekend Nederlands spreekwoord. In het ergste geval kan dit ook voor uw zoon of dochter gelden, een onvoldoende voor geschiedenis kan zomaar voor een jaar doubleren zorgen. Om dit te voorkomen kunnen de bijlesdocenten van Studeum uw zoon of dochter bijstaan in het leren van de (vaderlandse) Geschiedenis. Niet alleen kunnen ze de stof op een logische manier structureren en aanbieden, ook bieden ze hulp bij de voorbereiding van toetsen en examens.

Aardrijkskunde

Aardrijkskunde is veel meer dan alleen het kunnen opnoemen van landen en hoofdsteden. Denk hierbij aan de geografische indeling van de verschillende continenten, de spreiding van breuklijnen en vulkanische activiteit over de gehele wereld. Als Aardrijkskunde voor problemen zorgt tijdens de studie van uw zoon of dochter dan kan een bijlesdocent van Studeum uitkomst bieden.

Wil jij bijles in Sociale Vakken? Maak nu een afspraak!