Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus
Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus
Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus

MBO

bijles mbo in amsterdam

Bijles MBO nodig in Zaandam of Amsterdam?

Bijles MBO nodig? MBO studenten zijn zo veelzijdig als het maar kan, van de niveau 2 kappersassistente tot de niveau 4 juridisch medewerker en van sportopleiding tot geluidstechnicus. Studenten in het MBO kenmerken zich doordat ze een duidelijk beeld voor ogen hebben wat ze later willen worden en bereid zijn om ervoor te gaan. Het kan dan ook zeer frustrerend zijn als je dat doel voor ogen maar niet weet te bereiken. De bijlesdocenten van Studeum merken dat er steeds meer vraag is van MBO studenten naar bijlessen voor dat vak waar ze niet niet uit kunnen komen. De bijlesdocenten van Studeum zijn stuk voor stuk gedreven mensen met een doel en kunnen je bijstaan tijdens je studie.

Beroepsgerichte bijlessen

Sommige onderdelen van je toekomstige beroep liggen je nu eenmaal beter dan andere. Denk aan de manager die prima kan verkopen maar steeds maar weer de fout in gaat met de kostprijsberekening. Of de kapster die je van een perfect coupe kan voorzien maar geen wijs kan worden uit milliliters en deciliters. Voor je toekomstige beroep heb je nu eenmaal meer nodig dan talent en goede wil. Voor deze beroepsgerichte bijlessen heeft Studeum een breed scala aan bijlesdocenten waar jij een beroep op kunt doen. Deze bijlesdocenten hebben specifieke kennis over het vak waar jij moeite mee hebt opgedaan tijdens stages, werk of leren er zelf over op HBO of Universitair niveau.

Centrale examens

Welke studie je ook volgt aan het MBO iedere MBO student zal examen moeten doen in de centrale examens. Dit zijn de vakken Nederlands, Engels, rekenen en Leren Loopbaan & Burgerschap. Deze examens worden niet per school vastgesteld zoals de beroepsgerichte vakken maar moeten voldoen aan landelijke examennormen. Mocht je moeite of achterstand hebben in een van bovenstaande vakken dan kunnen de bijlesdocenten van Studeum je in relatief korte tijd veel bijleren. Door intensief samen te werken met je bijlesdocent wordt snel duidelijk waar je uitdagingen nog liggen en kun je hier hard mee aan de slag. De bijlesdocent van Studeum weet wat de normen zijn voor het examen en kan je hier ook specifiek op voorbereiden.

Ik wil graag een afspraak met de studieadviseur! Ik wil meer informatie over de vakken!