Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus
Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus
Ook moeite met bepaalde vakken?Studeum helpt je er bovenop
Studeum bijles & huiswerkbegeleidingalle vakken, alle niveaus

Exacte vakken

bijles exacte vakken

Bijles exacte vakken

Bijles exacte vakken nodig in Amsterdam of Zaandam? De bijlesdocenten van Studeum weten dat de exacte vakken niet op de sympathie van iedere leerling kunnen rekenen. Het is echter een feit dat elke leerling er in meer of mindere mate mee in aanraking komt. Een bijlesdocent kan uw zoon of dochter de logica doen ontdekken die voorheen onbereikbaar was. Alhoewel we niet van elke leerling een exacte uitblinker kunnen maken moeten de exacte vakken voor elke leerling haalbaar zijn.

Wiskunde A, B, C en D

Wiskunde is in meer of mindere mate verplicht voor elke middelbare scholier in Nederland. Of je nu Wiskunde A volgt met de verhalende opgaven en veel gebruik van grafieken en tabellen. Wiskunde B met een nadruk op formules of de opvolger van Wiskunde B namelijk Wiskunde D. Of Wiskunde C dat zich voornamelijk richt op leerlingen die geen exacte vervolgstudie willen gaan doen. Bij al deze verschillende typen wiskunde komen specifieke problemen. Zo kan het zijn dat uw zoon of dochter een stuk basiskennis uit vorige jaren mist of dat hij of zij vastloopt bij een bepaald onderwerp. De bijlesdocenten van Studeum kunnen uw zoon of dochter uitleg geven en hulp bieden bij het maken van huiswerk en het voorbereiden op proefwerken en examens. Op deze manier hoeft wiskunde voor geen enkele leerling onvoldoendes op te leveren. Bijles exacte vakken van studeum helpt! Vraag een informatiepakket aan of neem contact met ons op.

Natuurkunde

Natuurkunde is voor menig leerling een flinke uitdaging. Zowel de theorie als de praktische experimenten die uw zoon of dochter regelmatig uit zal moeten voeren, kan voor onbegrip zorgen. Dit hoeft niet voor iedereen een onoverkomelijk probleem te zijn, veel leerlingen kiezen voor een vakkenpakket zonder Natuurkunde zodra dit kan. Echter mocht Natuurkunde een vereiste zijn voor een toekomstig beroep of studie dan is het zaak om op het voortgezet onderwijs goede cijfers te halen. Studeum heeft bijlesdocenten in dienst die niet alleen het vak Natuurkunde tot in de puntjes beheersen maar dit vaak zelf toepassen in hun eigen studie of beroep. Op die manier kunnen we uw zoon of dochter optimaal begeleiden.

Scheikunde

Problemen bij het vak Scheikunde komen vaak niet alleen, daarnaast spelen er vaak ook vragen op het gebied van Natuurkunde en/of Wiskunde bij een leerling. Echter om optimaal de verschillen in chemische samenstelling en opbouw van stoffen te kunnen bestuderen kun je niet om Scheikunde heen. Een bijlesdocent van Studeum kan de problemen die bij uw zoon of dochter spelen snel in kaart brengen en effectief aanpakken. Zo kunnen slechte cijfers omgebogen worden in voldoendes en komt die gewenste studie of gewenst beroep weer in zich.

 

Wil jij bijles in Exacte vakken? Maak nu een afspraak!